به گزارش روابط عمومی پژوهشکده زن و خانواده، در راستای ارتقای سطح بهداشت روانی و سلامت روانشناختی زنان و خانوادهها و با هدف توانمندسازی روانشناسان و مشاوران علاقمند به فعالیت و ارائه خدمات مشاورهای به جامعه زنان و خانوادهها، دوره «اصول و فنون مشاوره اسلامی» در قالب کارگاه آموزشی تکدرس با تدریس استاد حجت الاسلام دکتر آینه چی، دکترای روانشناسی و مشاوره و عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده با ظرفیت محدود به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد.
مشاوره و رواندرمانگری فرایندی تعاملی و تخصصی است که هدفش اصلاح یا ارتقای سطح بهداشت روانی یا سلامت روانشناختی و مؤلفههای مربوط به آن است. این حوزه از روانشناسی، از مهمترین دستاوردهای علمی استفاده کرده و از فعالیتها یا عناصر مختلفی تشکیل شده است. مشاور یا درمانگر بر اساس یافتههای قبلی خود درباره مشترکات انسانی و نیز اطلاعات جمعآوریشده با روش علمی از مراجع خود، دست به فرمولبندی فرضیاتی درباره پدیدایی، تحول و ساخت مشکل یا اختلال مراجع میزند، و براساس برنامهای که در آن، همه متغیرهای مداخلهگر شناسایی، کنترل، تعدیل و مطالعه میشوند؛ اثر برنامه مشاوره و درمان خود را بر مشکل مراجع بررسی میکند.
از جمله منابعی که بشر در طول تاریخ برای دانش عملی و تنظیم زندگی خود به آن اعتماد اساسی داشته است، وحی الهی است. اصل بر این است که خالق انسان بهترین راهنمای وجودی را برای مراقبت و بهترین برنامه را برای ارتقا و سلامت مخلوق خود طراحی و به شیوههای مختلف در اختیار او نهاده است. امروزه مشاوره و رواندرمانگری به عنوان یک فن کاربردی روانشناختی پیشرفت شایان توجهی یافته است؛ اما بهرغم تلاشهای فراوان و گذراندن دورههای مختلف تحول، هنوز جان بشر رنجدیده را التیام نمیبخشد. مدتها رواندرمانگران و مشاوران از مراجعان خود به طور مستقیم یا غیرمستقیم میخواستند معنویت خویش را پشت در اطاق مشاوره بگذارند و بعد برای درمان یا مشاوره وارد اطاق شوند و بدین وسیله خود را از یک موهبت الهی بنیادین محروم میکردند، ولی امروزه در پی پژوهشهای مختلف همان دانش بشری راه خود را به سوی معنویت و تعالی با تدبیر الهی فراهم کرده است. منابع غنی و پربار اسلامی زمینه را برای شکلگیری چارچوبهایی معتبر و معنوی برای کمک به افراد نیازمند فراهم میسازد. دین اسلام به دلیل اینکه شریعتی همهجانبه است، در تمامی ابعاد زندگی پیروان خود جریان دارد. ازاینرو، مشاوره و رواندرمانگری با رویکرد اسلامی میتواند از غنای لازم برخوردار باشد.
معرفی دوره:
پژوهشکده زن و خانواده در راستای ارتقای سطح بهداشت روانی و سلامت روانشناختی زنان و خانوادهها و با هدف توانمندسازی روانشناسان و مشاوران علاقمند به فعالیت و ارائه خدمات مشاورهای به جامعه زنان و خانوادهها، به برگزاری دورهای با عنوان «اصول و فنون مشاوره اسلامی» در قالب کارگاه آموزشی تکدرس اقدام مینماید.
شیوه برگزاری:
1) شیوه برگزاری دوره به صورت مجازی(آنلاین) و حضوری(محدود) می باشد و به شرکت کنندگان، گواهی رسمی از سوی پژوهشکده زن و خانواده اعطاء خواهد شد.
2) هزینه این دوره برای ثبت نام آزاد : 80 هزار تومان ؛ و برای برای طلاب و ثبت نام کنندگان گروهی با تخفیف 56 هزار تومان می باشند،
3) هزینه صدور و ارسال گواهینامه شرکت در کارگاه : 25 هزار تومان
4) افرادی که تمایل به پیاده سازی و نگارش متن جلسات را دارند لطفا به ادمین( https://eitaa.com/amozeshwrc) در پیام رسان ایتا به شماره 09011067477 پیام دهند.
5) در صورت عدم موفقیت در ثبت نام با شماره 02532144618 تماس حاصل فرمائید.
6) جهت دریافت لینک عضویت کانال ایتای اطلاع رسانی دوره «اصول و فنون مشاوره اسلامی» به ادمین( https://eitaa.com/amozeshwrc) در پیام رسان ایتا به شماره 09011067477 پیام دهید.
زمان ثبت نام تا تریخ 26 آبان تمدید شد:
9 الی 26 آبان
زمان برگزاری دوره: شنبه 29 آبان و سه شنبه 2 آذر ساعت 8الی12
به شرکت کنندگان در این دوره گواهی معتبر از سوی پژوهشکده زن و خانواده اعطا خواهد شد.
علاقهمندان جهت ثبتنام به لینک زیر مراجعه فرمایند.
به اشتراک بگذارید: