ایام سوگواری و شهادت مولی الموحدین حضرت علی (علیه السلام) تسلیت باد
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، روشنی قلوب و تزکیه نفوس مبارک باد
ولادت حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد
فرا رسیدن بهار طبیعت و سال 1400 مبارک باد
ولادت امام حسین علیه السلام گرامی باد
حلول ماه شعبان و اعیاد این ماه بزرگ گرامی باد
عید سعید مبعث مبارک باد
شهادت امام موسی کاظم علیه السلام تسلیت باد
اطلاعیه
بررسی لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت
حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد در سلسله نشست های مجازی مبنا
مراسم تکریم و معارفه معاون محترم پژوهش پژوهشکده زن و خانواده برگزار شد
بررسی مقالات حجاب پژوهی
پژوهشکده زن و خانواده برگزار می نماید
در نشست نقد کتاب پژوهش های فقهی حجاب انجام پذیرفت
هفتمین جلسه از سلسله جلسات نقد کتاب با موضوع نقد کتاب "پوشش زنان در زمان پیامبر" برگزار می شود
ششمین جلسه از سلسله جلسات نقد کتاب با موضوع نقد کتاب "پژوهش های فقهی حجاب" برگزار می شود
در کرسی ترویجی "تجارب مادران شاغل از سیاستهای مراقبت از کودکان در ایران"مطرح شد
در کرسی ترویجی "فلسفه حجاب در متون دینی" بررسی شد
پژوهشکده زن و خانواده برگزار می کند
تهران- عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: سامانه ملي آموزش الکترونيکي ازدواج يکي از نيازهاي جدي کشور است اما بايد با برنامه ريزي وارد عمل شده و با ملاحظات مراجع عظام مورد بررسي و تاييد قرار گيرد.
نورالله حيدري دستنايي در گفت و گو با ايرنا افزود: ايجاد اين سامانه بايد از نظرشرعي، عرفي و قانوني مورد بررسي و تاييد قرار گيرد.
وي با اشاره به بررسي شرعي ايجاد اين سامانه گفت: در اين سامانه ملاحظات مراجع عظام و متخصصين ديني بايد مورد توجه جدي قرار بگيرد.
نماينده مردم ادل و فارسان افزود: از طرفي ايده آل هايي در ذهن افراد وجود دارد که با زمينه هاي اجتماعي و عرفي آن مورد توجه قرار گرفته، بنابراين ضمن احترام به جنبه هاي عرفي، بايد اين ذهنيت مثبت ايجاد تا از سوي توده هاي مردم با مخالفت روبرو نشود.
حيدري دستنايي با اشاره به زمينه هاي قانوني ايجاد سامانه ملي آموزش الکترونيکي ازدواج، گفت: نياز است قبل از اينکه ايجاد چنين سامانه اي رسانه اي شود، نهاد هايي مثل مجلس و قوه قضاييه از ايجاد چنين سامانه اي حمايت کنند تا مسوولان نيز ضمن توجيه و اطلاع از اين سامانه، پاسخگوي افکار عمومي بوده و از اين طريق با اجراي اين طرح همراهي کنند.
وي ادامه داد: نبايد متاثر از فرهنگ غرب عمل کنيم همان طور که کتاب آسماني ما قرآن نيز با حيا و عفت وارد اين عرصه مي شود.
عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه در اين خصوص نبايد با افراط برخورد کرد، گفت: آموزش قبل از ازدواج قابل قبول است اما آموزش به تنهايي کفايت نمي کند بلکه نوع و چگونگي آموزش ها مهم است.
"سامانه ملي آموزش الکترونيکي ازدواج با حضور "مهرداد بذرپاش"، مشاور رييس جمهور و رييس سازمان ملي جوانان افتتاح شد.
بذرپاش با اشاره به دو شيوه آموزشي آفلاين و آنلاين از طريق سامانه ساج، پيشبيني ارايه مشاوره قبل، بعد و حين ازدواج و نيز حين و بعد از طلاق را از بخشهاي ديگر اين سامانه دانست و گفت: ساج مانند يک دانشگاه مجازي عمل ميکند و بيش از 40 نفر از اساتيد و صاحبنظران حوزه ازدواج مسووليت تدوين محتواي آن را بر عهده داشتهاند.
بذرپاش با بيان اين که بيش از 50 درصد طلاقهاي کشور به علت عدم برخورداري زوجها از آگاهي و دانش کافي براي بنا نهادن و حفظ بنيان خانواده است، گفت: طراحي اين سامانه تدبير موثري براي آگاهي دادن به جوانان درباره ازدواج است. اما بايد بدانيم اين سامانه، آغاز حرکتي مستمر در حوزه جوانان است.
منبع: منابع قدیمی
پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظاممند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهشها و کارشناسیهای دینی و پاسخگویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...