اخبار مرکز و رویدادهای پژوهشی
 
تاریخ بارگذاری: 1388/12/26
تعداد بازدید: 3045
 
بانوان قمي ششم فروردين در حمايت از حجاب راهپيمايي ميکنند


معاون فرهنگي ستاد احياي امر به معروف و نهي از منکر استان قم از برگزاري راهپيمايي "نداي عصمت" با حضور  بانوان محجبه استان قم خبر داد .


به گزارش سرويس اجتماعي خبرگزاري زنان ايران  ، حجتالاسلام عباس اسکندري در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: اين راهپيمايي همزمان با سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س) از ساعت 11 روز جمعه ششم فروردين ماه از پارک شهيد قم به سمت حرم کريمه اهل بيت(ع) برگزار ميشود.


وي برگزاري راهپيمايي نداي عصمت را اقدام مناسبي براي ترويج فرهنگ حجاب و عفاف برشمرد و اظهار داشت: اين راهپيمايي ميتواند نمايش خوبي در جهت تشويق به اهل حجاب و هشدار به افرادي باشد که اين مسئله را رعايت نميکنند.


معاون فرهنگي ستاد احياي امر به معروف و از منکر استان قم ادامه داد: اين برنامه ميتواند اقدامي براي برنامهريزي ريشهاي در مسئله عفاف و حجاب باشد تا به صورت منطقي و معقول از همان دوران کودکي شکل گيرد و سپس به صورت عمقي وارد جامعه شود.


گسترش فرهنگ عفاف و حجاب از خانوادهها شروع شود


اسکندري با تأکيد بر اينکه گسترش و تقويت مسئله عفاف و حجاب بايد از خانوادهها شروع شود، اظهار داشت: بايد علاوه بر فعاليتهاي نمادين که با اهميت هستند، جلساتي در طول سال با عنوان کارگروههاي مختلف و اتاق فکر برگزار شود و پيرامون بحث عفاف و حجاب طرحها و برنامههايي تهيه و در سطح استان اجرا شود.


وي خاطرنشان کرد: توقع از قم اين است که نسبت به ارزشهاي ديني و اسلامي حساسيت بيشتري نشان دهد، به ويژه در شرايط کنوني که جنگ به تمام معنا فرهنگي آن هم به صورت بيامان و نابرابر در جهان اتفاق افتاده است.


حجتالاسلام اسکندري ادامه داد: اين جنگ نابرابر عمدتاً مکتب اسلام و به ويژه تفکر شيعي را هدف قرار داده است.


دشمنان به دنبال تلافي هستند


رئيس سازمان تبليغات اسلامي قم با بيان اينکه استکبار از اسلام و قرآن و تشيع سيلي خورده است، تصريح کرد: آنها با همه امکانات مدرن به جنگ با اسلام و قرآن آمدند تا تلافي کنند.


اسکندري رواج بدحجابي را يکي از راهبردهاي دشمنان براي ضربهزدن به اسلام دانست و يادآور شد: آنها ميدانند که يکي از مهمترين عوامل انسجام خانواده در نظام اسلامي مسئله عفاف و حجاب است، از اين رو با برنامهريزيهاي مختلف ميخواهند اين ويژگي بارز مسلمانان را از آنها بگيرند .


http://www.womenpress.ir/pages/shownews.aspx?newsid=23055


 




به اشتراک بگذارید:    اشتراک گذاری در سروش  اشتراک گذاری در تلگرام  اشتراک گذاری در ایتا  اشتراک گذاری در فیسبوک  اشتراک گذاری در توئیتر










منبع: منابع قدیمی





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
نشـانی‌مرکز‌قـم:بلوار الغدیر ، کوچه 10 ،پلاک5 پژوهشکده زن و خانواده
تلفـن: 58-32603357 (۰۲۵)
فکس: 32602879 (۰۲۵)
سامانه‌پیامکی: 1۰۰۰2532907610
نشـانی‌دفترتهــران: بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
تلفـــــــــــــــــــــــــــــــــن: ۴ ۴ ۹ ۳ ۸ ۹ ۸ ۸   (۱ ۲ ۰)
عضویت در خبرنامه
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397